اخبار

مجمع عمومی پتروشیمی مارون دوباره برگزار می‌شود | الزام حضور نماینده کارگروه سهام عدالت

دستیار رئیس سازمان بورس اعلام کرد که به علت عدم پذیرش نماینده کارگروه سهام عدالت در مجمع پتروشیمی مارون، این مجمع لغو و دوباره برگزار می‌شود.

به گزارش توان تحلیل، به نقل از خبرگزاری فارس، پیمان حدادی، دستیار رئیس سازمان بورس اعلام کرد که چون برگزارکنندگان مجمع عمومی پتروشیمی مارون از پذیرش نماینده کارگروه سهام عدالت خودداری کرده‌اند، صورت‌های مالی مصوب این نماد بورسی توسط سازمان خصوصی‌سازی تایید نمی‌شود و مجمع این نماد نیز دوباره و با حضور نماینده سهامداران عدالت برگزار می‌شود.

دستیار رئیس سازمان بورس گفت: امروز مجمع عمومی شرکت فرابورسی پتروشیمی مارون برگزار شد و با وجود اینکه نماینده کارگروه سه جانبه سهام عدالت معرفی شده بود و در محل حضور داشت، اما مدیران این شرکت فرابورسی از پذیرش نماینده سهامداران عدالت خودداری کرده و به جای او نماینده شرکت ملی پتروشیمی را که یک نماینده دولتی است را پذیرفتند و این خلاف مصوبه شورای عالی بورس است.

حدادی عنوان کرد: با وجود اینکه مجمع مارون برگزار شده و صورت‌های مالی به تصویب رسیده است، اما چون نماینده ۱۹ درصد از سهامداران عدالت در روش غیر مستقیم در این مجمع حضور نداشته‌‌ است، سازمان خصوصی‌سازی صورت‌های مالی این مجمع را تأیید نمی‌کند، بنابراین مجمع عمومی پتروشیمی مارون باید دوباره برگزار شود.

حدادی در مورد برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت و نحوه حضور نماینده سهامداران در این مجامع اظهار داشت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، کارگروهی سه جانبه متشکل از نماینده شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، نماینده شورای عالی بورس و نماینده وزارت اقتصاد تشکیل و قرار بر این شد که در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر یک نفر از این کارگروه به عنوان نماینده سهامداران عدالت در روش غیر مستقیم حضور پیدا کرده و در این مجامع اعمال رأی کند.

وی افزود: همه وزارتخانه‌ها مصوبه شورای عالی بورس را رعایت می‌کنند، فقط وزارت نفت تاکنون تمکین نکرده است و بنابراین مشکلاتی را برای شرکت‌های بورسی پتروشیمی و پالایشی که سهامداران عدالت در آن سهم دارند، ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: قبل از آزادسازی سهام عدالت، معمولاً نماینده دولت در مجامع شرکت‌های سرمایه‌‌پذیر عدالت حضور پیدا می‌کرد و به نمایندگی از سهامداران عدالت اعمال رأی می‌کرد، اما بعد از آزادسازی سهام در سال ۹۹ شورای عالی بورس در بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ کارگروهی سه جانبه تشکیل داد که این کارگروه باید نماینده خود را در مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر به نمایندگی از سهامداران عدالت معرفی کند.

دستیار رئیس سازمان بورس گفت: کارگروه سهام عدالت سه جانبه است که شامل نماینده کانون شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی عدالت، یک نفر از اعضای شورای عالی بورس به نمایندگی از سازمان بورس و یک نفر نماینده وزارت اقتصاد به عنوان متولی اصلی سهام عدالت که می‌تواند از سازمان خصوصی‌سازی یا معاونت اقتصادی باشد.

وی افزود: یکی از سیاست‌های آزادسازی سهام عدالت این است که مردم یعنی سهامداران عدالت بتوانند حق اعمال رأی و اعمال مدیریت در مجامع این شرکت‌ها را داشته باشند که این حق فعلاً از طریق کارگروه سه جانبه سهام عدالت اعمال می‌شود.

دستیار رئیس سازمان بورس اظهار داشت: در همه مجامعی که سهامداران عدالت در روش غیر مستقیم حضور دارند، حتماً باید نماینده کارگروه سه جانبه حضور داشته باشد، وگرنه آن مجمع غیرقانونی اعلام می‌شود.

حدادی افزود: وزارت نیرو، وزارت ارتباطات، وزارت صنعت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با کارگروه سه جانبه سهام عدالت همکاری دارند، فقط وزارت نفت در شرکت‌های پالایشگاهی و پتروشیمی که سهام عدالت حضور دارد، فعلاً‌ همکاری نمی‌‌کند.

منبع
فارس

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا