اخبار

برنامه هفتم توسعه رونمایی شد | برنامه هفتم توسعه فردا به مجلس تحویل داده می‌شود

برنامه هفتم توسعه رونمایی شد و بعد از تصویب در هیئت دولت روز یکشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ به مجلس تحویل داده می‌شود.

به گزارش توان تحلیل، به نقل از خبرگزاری فارس، سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در سالن اجلاس سران رونمایی شد. همچنین، برنامه هفتم توسعه بعد از تصویب در هیئت دولت روز یکشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ تحویل مجلس خواهد شد.

برنامه پنج ساله‌ ششم توسعه در سال ۱۴۰۰ به پایان می‌رسید ولی دولت سیزدهم از رهبر معظم انقلاب درخواست کرد تا اجازه دهند این برنامه یک‌سال تمدید شود تا برنامه‌ هفتم با دقت بیشتری تدوین شود. بر همین اساس، دولت برنامه هفتم را هم‌اکنون نهایی کرده و فردا تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.

تشریح ویژگی‌های لایحه برنامه هفتم توسعه توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه

داود منظور، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه امروز در همایش معرفی سند برنامه هفتم توسعه گفت: از ویژگی‌های لایحه برنامه هفتم مسئله محور بودن و تلاش برای رفع ناترازی‌های کشور از جمله ناترازی بودجه، ناترازی انرژی، ناترازی نظام بانکی، افزایش اختیارات بانک مرکزی است.

منظور با بیان اینکه توجه به حوزه سلامت مردم و معیشت مردم، رفع ناترازی صندوق‌های بازنشستگی است، اظهار کرد: در حال حاضر نیاز کشور به سرمایه‌گذاری در حال افزایش است و باید سرمایه‌گذاری‌ها در برنامه هفتم ترمیم شود.

وی ادامه داد: با وجود سرمایه‌گذاری دولت در بخش سلامت هنوز رضایت مردم در این بخش حاصل نشده است و برنامه تحول سلامت را با رویکرد نظام پاسخگویی به انتظارات جامعه مورد توجه قرار می‌دهیم.

معاون رئیس‌ جمهور با بیان اینکه لایحه برنامه هفتم توسعه در کمیسیون منتخب دولت بررسی شده است،‌ گفت: آنچه که امروز آماده و رونمایی شده است امیدواریم به زودی از سوی دولت به مجلس ارائه شود و بتواند پاسخ نیاز کشور در پنج سال آینده باشد.

منظور با بیان اینکه دولت سیزدهم برنامه‌ محور است، اظهار کرد:‌ این اولین دولتی است که در ابتدای کار سند تحول دولت مردمی را تهیه و امضاء کرده است.

لایحه برنامه هفتم توسعه ۲۲ فصل دارد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: لایحه برنامه هفتم بر اساس سه مجموعه از اسناد پشتیبان، احکام لایحه و سند مقررات دولت رونمایی شده و امیدواریم این لایحه بتواند زمینه حل مشکلات مردم را حل کند و زمینه تحول اداری و افزایش بهره‌وری را فراهم کند.

وی ادامه داد: لایحه برنامه هفتم دارای ۲۲ فصل و بخش‌های مختلف است که نگاه اصلی آن رفع ناترازی‌های کشور است.

به گفته منظور مواردی که دولت بدون دخالت مجلس می‌تواند تهیه کند در قالب مجموعه مقررات دولت تبیین می‌شود و بقیه اسناد باید به تصویب مجلس برسد و در برنامه هفتم تلاش می‌شود اقتصاد مردم‌پایه و با رفع ناترازی‌ها در حوزه‌های مختلف اداره شود و به معیشت مردم توجه ویژه داشته باشد.

منبع
تسنیمفارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا